EESZT - Magánorvosi és Üzemorvosi program

Készüljön fel új generációs, modern, könnyen kezelhető magánorvosi, üzemorvosi programmal az EESZT csatlakozásra!

Ön már használ magánorvosi vagy üzemorvosi programot, azonban azt nem fejlesztik a jogszabályi változásoknak megfelelően?

 

Készüljön fel új generációs, modern, könnyen kezelhető magánorvosi, üzemorvosi programmal az EESZT csatlakozásra!

 

Ha egy korszerű, könnyen kezelhető és EESZT akkreditált magánorvosi, üzemorvosi program használatát tervezi, lépjen velünk kapcsolatba!

 

Jelenleg már minden háziorvos használja az EESZT (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) rendszerét és az EESZT-t használó intézmények köre hamarosan tovább bővül: 2020. január 1-ig minden nem közfinanszírozott szolgáltatást nyújtó orvosi,- és fogorvosi szolgáltatási típuskóddal és működési engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltatónak el kell végeznie a csatlakozással kapcsolatos teendőit és legkésőbb 2020. június 1-től meg kell kezdeniük az EESZTbe történő adatszolgáltatást.

 

Milyen előnyöket kínálunk más szolgáltatókkal, más orvosi programokkal szemben?

 • Mindig elérhetőek vagyunk. Az orvosi programokban egy kattintással jelezheti felénk, hogy segítséget kér tőlünk. Munkatársaink pár percen belül jelentkeznek Önnél telefonon, sem telefonszámlára, sem foglalt vonalra nem kell számítania.
 • A rendelés során a kezelés adatait (anamnézis, diagnózis, státusz, stb) a felhasználó orvos rögzíti, a páciens számára receptet, szakorvosi javaslatot illetve megfelelő sablon alapján diagnózist nyomtat. A korábbi kezelések során keletkezett dokumentumok között kereshet, a kórképet megtekintheti. Opcionálisan egyéb dokumentumokat (máshonnan származó diagnózist, leletet, stb) tölthet fel.
 • A magánorvosi szoftvert számlázó programmal illesztettük: a beteg adatait, a számlázandó tételt és az összeget egyetlen kattintással átadja a számlázó programnak. A számlázó program a magánorvosi programtól független is használható.
 • A program hatékony időbeosztást és adatkezelést biztosít.  A páciensek telefonon (e-mailben, személyesen) történő jelentkezése esetén egyszerűen előjegyezhetők a rendelésre, akár adott orvoshoz. Határidőnaplójában bejegyzés formájában jelennek meg az ellátások, visszarendelések, felvett előjegyzések és az általános – nem feltétlenül pacienshez kapcsolódó – bejegyzések egyaránt.
 • A magánorvosi programban – amennyiben recepció fogadja a betegeket – várólistára kerülnek a betegek, a várólistából az adott szakrendelés orvosa egy kattintással választhatja ki a soron következő beteget programjában.
 • Egy szakrendelésen belül dolgozó szakorvosok közös adatbázisban dolgoznak, ami azt jelenti, hogy adott szakrendelésen belül megjelent összes beteg adatait és kórlapját megtekinthetik. Természetesen a szakorvosok a saját felhasználónevükkel lépnek be a programba, így naplózásra kerül, ki mely ellátást végezte.
 • Üzemeltetés, programfejlesztés
 • Felhasználóink az interneten keresztül rendszeresen kapnak a jogszabályi változásoknak megfelelően szoftver, szakmai adatbázis és gyógyszertörzs frissítéseket a MedMax Privát magánorvosi programban.
 • Folyamatos felhasználói támogatás
 • Végtelenül elkötelezett, segítőkész, türelmes ügyfélszolgálatunk profi szaktanácsadással támogatja Felhasználóink munkáját.
 • Egészségügyi Szolgáltatási Tér
 • Orvosi rendszereinket az elsők között illesztettük az EESZT rendszeréhez. Mára több mint 1000 orvos-felhasználónk használja az EESZT rendszerét.

Cégünk teljes körű segítséget nyújt az EESZT csatlakozási folyamatokban és a műszaki csatlakozásban illetve Magyarország egyik vezető orvosi szoftverfejlesztő partnerén keresztül egyedi ajánlatot kínálunk Önöknek.


A műszaki csatlakozáshoz a BM (Belügyminisztérium) által bevizsgált e-személyi olvasó szükséges.

Reiner SCT CyberJack RFID Basis           13.300 Ft+Áfa (Bruttó: 16.890Ft) *


* A megadott ár csak a készlet erejéig érvényes

 

Amennyiben érdekli Önt a szolgáltatásunk, akkor érdeklődjön a következő elérhetőségeinken:

Prior Informatikai és Kereskedelmi Kft.
Honlap: www.priorkft.hu 
E-mail: prior@priorkft.hu
Telefon: (+36) 76 504 154; (+36) 20 56 99 603
6000 Kecskemét