Online Pénztárgép

Az online pénztárgép – ahogy neve is mutatja – online adatkapcsolatra képes a NAV szerverével, és rendszeresen elküldi a pénztárgépen keresztül bonyolított forgalomra vonatkozó adatokat, használati statisztikákat - és mindent, ami a pénztárgépen kinyomtatódott - a NAV-nak.

Új generációs pénztárgépek: Az online pénztárgép

A hagyományos pénztárgépek használata a szabályozás értelmében megszunt, 2014.09.01-tol a nem online pénztárgépet alkalmazó vállalkozókat már szankcionálja az adóhatóság. 

Miért érdemes minket választania, ha vállalkozásának online pénztárgépre van szüksége? Miben tudunk mi jobb és hatékonyabb segítséget nyújtani, mint egy átlagos pénztárgépes cég? És mit veszít akkor, ha mégsem minket választ?

Ügyfeleink már tudják a választ, azonban az új ügyfeleink számára szeretnénk bemutatkozni. Az onlinepenztargep.org, mint a Fiscat online pénztárgép márka számára fontos az ügyfelei elégedettsége. Ezért néhány pontban szeretnénk összefoglalni, miben tudunk egy átlagos kereskedőcégnél többet nyújtani:

Gyors, Egyszerű Ügyintézés
Akár 1 Órán Belül Átveheti Online Pénztárgépét (Mindent Egy Helyen: Új Online Pénztárgép Vásárlása, Üzembe Helyezése, Telekommunikációs Szerződésének Megkötése, Régi Pénztárgép Lezárása/Selejtezése, Pénztárgép Kellékek Értékesítése)!

Online Pénztárgép Raktárról
Raktárról Tudunk Online Pénztárgépet Adni És Még Színválasztékunk Is Van! Online Pénztárgépeink Közül Bármelyik Üzlet Megtalálja A Számára Legmegfelelőbbet.

Telefonos Ügyelet
Ügyfeleinknek, Akik Tőlünk Vásárolnak Online Pénztárgépet, Telefonos Ügyeletet Biztosítunk Az Év Minden Napján!

Tapasztalat
Több Mint 20 Éves Szakmai Tapasztalatunk Van Pénztárgép Értékesítés És Szerviz Terén (Vásárlás Előtt Minden Esetben Felmérjük Leendő Ügyfelünk Igényeit És Azok Alapján Ajánljuk A Számukra Megfelelő Géptípust És Adunk Szakmai Tanácsot)!

Gyorsaság
Online Megrendelés Esetén 24 Órán Belül Válaszolunk És Feladjuk Megrendelését!

Ügyfeleink Elégedettsége
Az Ön elégedettsége garantált! Tekintse meg ügyfeleink értékelését!

Szolgáltatásaink

  • Pénztárgép értékesítés
  • Pénztárgép bérlés
  • Pénztárgép részletre
  • Pénztárgép beüzemelés
  • Pénztárgép szerviz
  • Pénztárgép átszemélyesítés
  • Pénzszámláló értékesítés
  • Pénzvizsgáló értékesítés